Janes madopskrifter
: 25. okt 2015, 19:53
Hindbær crumble med lakrids og hvid chokolade
350 gram frosne hindbær
2 spsk hvedemel
4 spsk sukker
1 spsk lime- eller citronsaft
1 knivspids salt
Crumble
75 gram smør (blødt)
50 gram brun farin
Korn fra ½ stang vanilje
1 tsk lakridsgranulat
75 gram hvedemel
50 gram havregryn
25 gram hakket hvid chokolade
25 gram hakkede hasselnøddekerner
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader
Bland hindbær, mel, sukker, saft og salt og kom blandingen i et smurt ovnfast fad eller en tærteform
Pisk smør og sukker til det er luftigt. Tilsæt vaniljekorn og lakridsgranulat, hvedemel og havregryn og rør det godt sammen. Vend chokolade og hasselnøddekerner i.
Fordel blandingen over hindbærrene og bag midt i ovnen i ca. 30 minutter
Serveres f.eks med creme fraiche smagt til med vanilje eller vaniljeis.
350 gram frosne hindbær
2 spsk hvedemel
4 spsk sukker
1 spsk lime- eller citronsaft
1 knivspids salt
Crumble
75 gram smør (blødt)
50 gram brun farin
Korn fra ½ stang vanilje
1 tsk lakridsgranulat
75 gram hvedemel
50 gram havregryn
25 gram hakket hvid chokolade
25 gram hakkede hasselnøddekerner
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader
Bland hindbær, mel, sukker, saft og salt og kom blandingen i et smurt ovnfast fad eller en tærteform
Pisk smør og sukker til det er luftigt. Tilsæt vaniljekorn og lakridsgranulat, hvedemel og havregryn og rør det godt sammen. Vend chokolade og hasselnøddekerner i.
Fordel blandingen over hindbærrene og bag midt i ovnen i ca. 30 minutter
Serveres f.eks med creme fraiche smagt til med vanilje eller vaniljeis.